8.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
37

Marktplaats.nl > zeer aanbevelingswaardige koop- en verkoop site

Gepubliceerd op 2 oktober 2007 door Marktplaats.nl gebruiker.

Marktplaats.nl, een van Nederlands meest bezochte websites? Dit zou best wel eens waar kunnen zijn. Marktplaats is denk ik qua bereik na Google een van de grootste sites van ons kleine kikkerlandje. Als ik alleen al naar de internetters in mijn eigen omgeving kijk, dan komt al plus/minus de helft van hen tenminste een keer per maand op Marktplaats. Het lijkt er op dat 2e-hands spullen kopen en verkopen weer een echte volkssport is geworden. Iedereen doet eraan mee. Jong en oud, rijk en arm. Of je nu een speciaal boek zoekt, een klerenkast, baby spullen of elektronica, je vindt het op internet. Bovendien is het gewoon leuk om handel te drijven!

Pluspunten
  • De website ziet er aantrekkelijk en zeer overzichtelijk uit. Er worden geen drukke kleuren gebruikt en het geheel is heel gebruiksvriendelijk opgezet. Zo kun je bijvoorbeeld bovenin het scherm eenvoudig zoeken op een produkt en links op het scherm per categorie kijken.
  • Niet nodig om een account aan te maken. Dit verlaagt de drempel om daadwerkelijk van deze site gebruik te maken aanzienlijk.