6.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
8

Moederbord defect binnen 1 jaar maar geen garantie van Alternate!

Gepubliceerd op 24 september 2010 door Luc.

Ik kocht onderdelen en upgrade sets altijd bij Alternate en stelde dan complete PC's samen. Geen onervaren iemand die weet waar hij mee bezig is. 2 weken geleden: pc deed niets meer. Al een andere voeding geprobeerd maar nog geen resultaat. Met Alternate gebeld, ik moest de onderdelen die met de storing te maken zouden hebben maar opsturen. Dus Moederbord, Processor en geheugen opgestuurd.
Al heel snel antwoord: Er was niks gevonden en alles werkte!
Dus we sturen het weer terug, was het antwoord. 28 euro lichter aan onderzoeks en rembourskosten. Dus maar alles weer ingebouwd.... PC deed het nog steeds niet. Toen maar naar computerzaak gegaan met de PC en die kwamen tot conclusie: moederbord stuk. Op advies van Alternate moederbord weer opgestuurd en daarna hoorde ik hele week niks, dus zelf maar gebeld. Was nog niks bekend en zouden de volgende hierover bellen. Kreeg geen telefoontje maar een mailtje. Enkele socketpinnen waren verbogen, zo is het hier binnengekomen en dus geen garantie. (terwijl goed ingepakt door mij verstuurd). Daar kan ik het mee doen dus!!
Heb nog gebeld met klantenservice en vroeg toen of het niet bij hun gebeurd zou kunnen zijn, maar hielden vol dat het zo binnengekomen was.
Al met al totaal 2 weken en 60 euro verder aan verzend/onderzoekskosten, en dan moet ik nog een nieuw bord kopen. Dus dit was de laatste keer dat ik nog wat koop bij Alternate. Tot 2 weken geleden was dit voor mij nog een goede internetshop.

Pluspunten
  • Veel en goed aanbod en keuze van hardware.
Minpunten
  • Service is kort gezegd zeer slecht te noemen.
Aan te bevelen

Nee, eerst wel, maar nu niet meer!