3.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
17

Alternate, gelukkig zijn er genoeg andere winkels!

Gepubliceerd op 23 februari 2009 door Alternate gebruiker.

Ik schrok me dood over alle slechte reviews die ik lees. Ik dacht namelijk dat ik de enige was met problemen.

Ik kocht bij Alternate een nieuw moederbord. Ik bouwde deze in maar er bleek helaas een piep in te zitten. Ook zaten er weinig onderdelen bij (I/O Shield, kabels, een dvd met spel, enz) Ik heb deze meteen retour gezonden. Na een weekje maar eens een mailtje gestuurd hoe het zat met mijn moederbord. Maar gelukkig zag ik 2 dagen daarna een pakketje van Alternate met een nieuw moederbord. Alle spullen zaten er nu wel netjes bij. Heel fijn, want dat brengt mij tot de conclusie dat het eerste moederbord een tweedehansje was. En daar betaal je €200 voor!

Ik bouw dit moederbord in, en aangezien ik 2e jaars ben van het MBO ICT mag ik dit. Want in het eerste jaar haal je je certificaat waarop staat dat je mag assembleren. Ik deed dit zelfs met een antistatischbandje om. (Veiligheid voor een pc voor alles!) Maar helaas, het moederbord gaf geen beeld. Wat ik ook deed. De videokaart, geheugen, processor, voeding en alles vervangen. Maar geen beeld. Moederbord maar weer teruggestuurd.

Nou heb ik daar nog een andere bestelling gedaan voor een complete pc. Alles netjes in de kast gebouwd, is dit moederbord ook al defect. Dus deze kan ook terug.

Al met al heb ik nu al 3 keer iets terug gestuurd. Dat is in totaal al €21. Nou doe ik daar nog niet moeilijk over. Maar ik zit nu al mooi 4 weken zonder werkend computer. Alternate reageert niet op mailtjes en als ik ze op bel sta ik superlang (Na 20 minuten heb ik opgehangen) in de wacht.

Mijn advies is om uit te kijken met Alternate. Voor hetzelfde geldt heb je een tweedehands product aan je neus hangen of een defect iets. En ze laten niks van zich horen.

Pluspunten
  • Ze komen heel vertrouwd over.