5.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
18

Alternate: Als service onbelangrijk is

Gepubliceerd op 20 december 2008 door teonanacatl.

Ik heb zeker tien systemen in onderdelen gekocht de afgelopen twee jaar bij Alternate. Nooit problemen gehad tot vandaag, de tweede game pc van mijn zusje en mijn zwager. Bsod's, van alles geprobeerd, uiteindelijk zelf herleid naar oftewel moederbord oftewel harde schijf. In plaats van opsturen zijn we op een zaterdagochtend naar Ridderkerk gereden om uitsluitsel te krijgen.

Eerst nummertje trekken, dat duurde gelukkig niet langer dan een half uur. Vervolgens een figuur aan de balie waar de absolute desintresse vanaf straalt, begint te vertellen dat aangezien het systeem zelf is geassembleerd, ze niets kunnen doen. Of ik het daar ter plaatse, op de balie, met twintig mensen om me heen even willen disassembleren.

Van de pot gerukt, dat zijn ze daar. Ik kom er nooit meer en zal iedereen ontraden ooit iets te kopen bij Alternate.

Want zoals hier terecht wordt aangegeven, Alternate wil alleen verkopen maar als het aan komt op service, zijn het een stel technologische kwakzalvers die zich achter zelf opgestelden KUL regels opstellen.

Laat ik het hier bij laten anders wordt ik weer boos. Onvoorstelbaar dat een bedrijf wat je ruim 12000 euro gunt in twee jaar tijd, je zonder blikken of blozen .... (laat ik het netjes houden).

Pluspunten
  • De website