6.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
48

Veel aanbod en info.

Gepubliceerd op 20 augustus 2007 door Angel81.

In eerste instantie kwam ik op deze website terecht omdat ik informatie aan het zoeken was over afslanken. Toen ik eenmaal op de website rondkeek kwam ik erachter dat deze website niet alleen over afslanken gaat. De website biedt allerlei producten en informatie aan ter verbetering van de gezondheid. Je kunt hierbij denken aan producten voor je haar, hart, darmen en huid.

Bij elk product staat een uitgebreide beschrijving van wat het product precies inhoud.
Ik moet wel zeggen dat ik de prijs van de producten best aan de hoge kant vind. Betalen kan alleen via een machtiging of een online betaling.
Wat wel weer een pluspunt is is dat, als je je na het bestellen van een product toch bedenkt, je het product binnen zeven dagen retour kunt zenden. Een minpunt hiervan is dat de kosten van het retour zenden dan voor je eigen zijn. Binnen veertien dagen nadat ze het product retour hebben ontvangen krijg je dan het betaalde bedrag van je bestelling terug gestort op je rekening.
De verzendkosten verschillen, maar voor verzending naar nederland kost dit €4,50. Er is voor verzending binnen nederland geen minimum bedrag waarvoor je moet bestellen.

Op zich een hele fijne overzichtelijke website. Ik denk dat ik zelf niet snel echt iets zal bestellen, maar ik gebruik de site wel voor informatie over gezondheid te vinden.