9.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
72

Goede producten bij Liberty!!

Gepubliceerd op 29 april 2007 door Gabrielle.

Ik heb zelf een aantal producten besteld bij Liberty voor mijn haargroei. Ik heb zelf lange haren, maar wilde ze nog langer hebben en gezonder. Omdat mijn haar gekleurd is, zijn de puntjes dood. Na Folligro capsules en de shampoo te hebben besteld, merkte ik dat dit product ontzettend goed werkte! Ik vind dit een echt aarader voor iedereen. Wat betreft de afslankproducten heb ik geen ervaring mee, maar tussen haakjes zijn deze producten goed betaalbaar.
Aloe vera is trouwens voor iedereen heel erg goed, zelfs mensen met reuma of darmklachten, maagklchten etc kunnen dit product makkelijk gebruiken, zonder bij verschijnselen.

Pluspunten
  • Op deze website staan goede boeken over gezondheid, slaapproblemen, haaruitval etc. Dit zijn de sterke punten. Ook zijn de prijzen niet duur en de levering is snel! Het poduct Aloe Vera is voor iedereen een aanrader. Ik probeer dit product regelmatig en heb er nog geen klachten over. Op deze website staat voor elk mens, met welk probleem dan ook wel een goed product!