Hulp bij hypotheek.nl
Bezoek ING Bank
Op deze pagina vindt u informatie over ING Bank

ING Bank

ING is een wereldwijde financiële instelling die diensten levert op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. Ze hebben meer dan 75 miljoen klanten in Europa, de Verenigde Staten, Canada, Latijns-Amerika, Azië en Australië. Op basis van hun kennis en ervaring, en hun uitstekende dienstverlening en de wereldwijde omvang kunnen ze de wensen vervullen van een brede klantengroep van particulieren, kleine (familie)bedrijven, grote ondernemingen, instellingen en overheden. Gemeten naar beurswaarde is ING een van de 20 grootste financiële instellingen ter wereld.

Hypotheken bij ING Bank
Op hypotheekgebied is de ING Bank in Nederland een grote speler met een uitgebreid aanbod van hypotheekvormen en rentevast perioden. ING Bank kent redelijk ruime verstrekkingsnormen waardoor de maximale hypotheek ten opzichte van andere verstrekkers hoog uit kan komen. De hypotheken van de ING Bank zijn zowel af te sluiten via ING bankkantoren als ook via onafhankelijke hypotheekadviseurs (tussenpersonen). Tussenpersonen kunnen profiteren van inkoopkortingen bij ING bank waardoor de tarieven vaak lager uitkomen dan bij de ING kantoren zelf.

7,0
Vrijblijvende offerte aanvragen bij ING Bank Bezoek direct de website van ING Bank Schrijf een beoordeling
 
Laatste beoordelingen over ING Bank:

Aanbod: waardering: 7
Informatief: waardering: 7
Gebruikersgemak: waardering: 7
Geschreven door: Ingeborg Verhijen

Boot dankzij ING

Voor mijn pas gekochte jacht boot wou ik een Hypotheek af sluiten. Waar kan je dit dan beter laten doen dan bij je huidige bank? Nergens in mijn ogen. Aangezien ik bij de ING Bank zit maakte ik daar een afspraak en werd ik geholpen met mijn vraag. Ik vroeg me namelijk af welke hypotheek ik nu het beste kon af sluiten... Lees meer »
Bekijk alle ervaringen met ING Bank
leningen Hypotheekofferte.nl
Geldshop
Decapolis
Bkrhuis
Hypotheektopper
Weldus
Direktbank
Fortis
BKRhypotheek.nl
SNS Bank
De Goudse
Lancyr
Aegon Bank
Florius
Delta Lloyd
Alle aanbieders »
Hypotheekverstrekkers | Beoordelingen | Hypotheek informatie | Hypotheekvormen | Nieuws